Предлагани продукти

Основана през далечната 1931 година, компанията FUCHS днес e световeн лидер в производството на смазочни продукти. Над 120 дъщерни компании, произвеждащи повече от 9000 различни артикула. Повече от 40 научни лаборатории, оборудвани по последната дума на техниката, в тясното сътрудничество с водещи Университети осигуряват на концерна лидерските позиции на пазара на смазочните материали в цял свят. Едно от достиженията е например единственото по рода си в света масло TITAN GT 1 SAE 0W-20 изцяло не съдържащо цинк с ненадминати показатели.

Като водещ технологичен партньор на немската автомобилна промишленост, FUCHS определя модата.

Най-новитемодели на Mercedes-Benz далеч не са единствените автомобили, в които се използват маслата FUCHS с удължен интервал за смяна.

Ето и някои от последните новини от FUCHS:

През март 2010 FUCHS получи във филиала на Даймлер в Щутгарт наградата „Daimler Supplier Award“ за най-добър доставчик. Наградата се дава за особени заслуги, които се оценяват по четири критерия: качество, цена, сигурност на доставките, технолигия и иновации. FUCHS са единственият в света производител на масло носител на наградата.

Световно признатият специалист Carlsson придобил известност със своите изключително лимитирани серии Mercedes-Benz използва FUCHS. Carlsson отдава своя избор на изключително високата надежност и производителност на маслата TITAN GT1, особено когато става дума за състезания от особено значение.

Разполагаме със сертификати за всяко едно масло предлагано на този сайт.

 

 
МОТОРНИ МАСЛА
ФИЛТРИ
Масла за товарни автомобили
ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА
Връзки
Партньори
ЕКОНТ