МОТОРНИ МАСЛА CASTROL, MOBIL, TOTAL И ОЩЕ НАД 40 МАРКИ МАСЛА

Предлагани продукти

Предлагани продукти

Моторни масла

Основана през далечната 1931 година, компанията FUCHS днес e световeн лидер в производството на смазочни продукти. Над 120 дъщерни компании, произвеждащи повече от 9000 различни артикула. Повече от 40 научни лаборатории, оборудвани по последната дума на техниката, в тясното сътрудничество с водещи Университети осигуряват на концерна лидерските позиции на пазара на смазочните материали в цял свят. Едно от достиженията е например единственото по рода си в света масло TITAN GT 1 SAE 0W-20 изцяло не съдържащо цинк с ненадминати показатели.

Като водещ технологичен партньор на немската автомобилна промишленост, FUCHS определя модата.

Най-новитемодели на Mercedes-Benz далеч не са единствените автомобили, в които се използват маслата FUCHS с удължен интервал за смяна.

Ето и някои от последните новини от FUCHS:

През март 2010 FUCHS получи във филиала на Даймлер в Щутгарт наградата „Daimler Supplier Award“ за най-добър доставчик. Наградата се дава за особени заслуги, които се оценяват по четири критерия: качество, цена, сигурност на доставките, технолигия и иновации. FUCHS са единственият в света производител на масло носител на наградата.

Световно признатият специалист Carlsson придобил известност със своите изключително лимитирани серии Mercedes-Benz използва FUCHS. Carlsson отдава своя избор на изключително високата надежност и производителност на маслата TITAN GT1, особено когато става дума за състезания от особено значение.

Предлагани продукти
Разполагаме със сертификати за всяко едно масло предлагано на този сайт.